Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning i Stockholm

Har du nyligen renoverat och vill komma på plats så snabbt som möjligt? Det är naturligtvis målet som de flesta har, men för att detta ska uppnås så krävs en byggstädning.

Vi sköter gärna denna åt dig. Vi tar hand om allt byggskräp, allt avfall och sorterar detta i enlighet med de lagar och regler som finns. Det ger dig en möjlighet att finstäda och göra fint på riktigt. Vi ger dig en snabbare väg till att kunna njuta av det du renoverat.

Byggstädning erbjuds även i samband med byggnationer som kräver en besiktning. För att en besiktning ska kunna genomföras på ett korrekt sätt så krävs det att allt bråte och skräp är borta. Vi sköter gärna det åt dig och underlättar för dig i samband med besiktning och inflytt.

Vi har lång vana av byggstädning och vet vad som krävs för att kunna genomföra ett högkvalitativt och säkert jobb. Vi håller oss alltid inom den överenskomna tidsplanen och jobbar till det pris vi kommit överens om. Idag har vi flera samarbeten med byggföretag och entreprenörer som ser oss som det självklara valet för byggstädning efter deras arbete. Det är något som vi är väldigt stolta över.

Informationen är viktig innan jobbet påbörjas

Vad ska städas? För att vi ska kunna leverera ett jobb av högsta kvalitet så krävs det information från dig som kund. Ju färre överraskningar, desto effektivare kan vi arbeta. Gå igenom vad som ska städas, hur mycket - ungefär - bråte och avfall det handlar om samt hur stor yta som ska städas.

Det ger oss en bra grund att planera utifrån och se till att tillräcklig med personal, rätt mängd fordon och rätt verktyg tas med. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter beställarens önskemål. Det innebär att vi ofta kan rycka ut för en byggstädning med kort varsel.

Anlita oss för byggstädning